Nyhet – Waspak Ergo

Nyhet – Waspak Ergo

Posted · Add Comment

Ergonomiska selar och vinkelglasögon

Waspak Ergo Balance/Swipe/Specs är en helt ny produkt för jämnare viktfördelning och arbetsställning vid arbeten på höjden.

Waspak Ergo Balance, Waspak Ergo Swipe och Waspak Ergo Specs är nyutvecklade ergonomiska verktyg för att underlätta arbete på höjden som till exempel fönsterputsning och fasadtvätt.

Waspak Ergo Balance, Waspak Ergo Swipe och Waspak Ergo Vision kan du göra ditt jobb med 50 % lägre fysisk ansträngning. Vid till exempel fönsterputsning och fasadtvätt på höjden med teleskopisk lans kan, om man inte är noggrann med arbetsställning och rätt hjälpmedel, det uppstå fysiska problem direkt relaterade till för ojämn viktbelastning och obekväm arbetsställning.

Waspak Ergo Balance är en sele som lämpar sig för arbete med övervägande del rörelser i höjdled som till exempel fönsterputsning. Den fördelar vikten från teleskoplansen till hela kroppen istället för enbart armar och axlar. Med andra ord blir arbetet lättare med mindre ansträngning och man får en avsevärt minskad risk för belastningsskador. Waspak Ergo Balance är lätt att använda, du spänner enkelt fast selen på dig själv och fäster de verktyg du ska använda.

Waspak Ergo Swipe är en sele som lämpar sig för arbete med övervägande del rörelser i sidled som till exempel fasadtvätt. I övrigt har den alla fördelar som Waspak Ergo Balance. Även denna är lätt att använda och du spänner enkelt fast selen på dig själv och fäster de verktyg du ska använda.

Waspak Ergo Specs är glasögon speciellt framtagna för att minska belastning på axlar och nacke vid arbeten på höjden. För att undvika att under stora delar av dagen arbeta med obekväm ställning med blicken riktad högt upp, har glasögonen vinklingsbara prismor som gör att du kan ha blicken riktad rakt fram. Waspak Ergo Specs är lätta, de väger endast 45 gram, och har bågar som inte skymmer för att du ska kunna ha fortsatt bra koll på vad som händer i din omgivning.

Läs mer i vårt produktblad eller se vår demofilm.

Kontakta oss för mer info och beställning.