Rengöring med ånga – 100% rent

Ånga är en oöverträffad metod för att rengöra på djupet. Tecnovap är specialister inom området och våra maskiner använder torr och överhettad ånga under tryck. Fördelarna är flera; torr ånga efterlämnar mycket små mängder vatten, överhettad ånga innebär att den höga temperaturen (kokpunkt från 160°C) öppnar upp porerna i underlaget och därmed kommer åt att lösgöra också djupt sittande och ingrodd smuts samt att det höga trycket blåser bort den lösgjorda smutsen.

Du får ett absolut rent resultat och dessutom en desinficerad yta på köpet. Mikroorganismer som bakterier och virus samt kvalster, löss och loppor elimineras effektivt. Ångan rengör också ytor där traditionell städning går bet som till exempel sanering av klotter och tuggummi. Med en maskin från Tecnovap är det slut på skrymslen, vrår, svåra fläckar, trånga, smala och omöjliga utrymmen som inte går att rengöra!

Rengöring med ånga är dessutom miljövänligt eftersom det bara är vanligt kranvatten som fylls på i maskinen. Förutom att miljön skonas så kan de (ofta) allergiframkallande städkemikalierna uteslutas eller åtminstone minimeras.

Tecnovap ångteknik – optimal djuprengöring istället för bara ytstädning.

Se gärna vår demofilm.